Therme skincare Ylang Ylang Massage Oil

Therme, je hebt er vast wel eens over gehoord. De naam van dit merk komt eigenlijk van de badinrichtingen in de Romeinse wereld. Het woord Therme wordt van het Griekse woord  Thermós afgeleid dat ‘warm’ betekent. Dat is precies het woord dat ik zoek bij dit product: Warm. De naam van dit product zegt het eigenlijk al, Therme skincare Ylang Ylang Massage Oil. Het is een hele zachte olie en door het warme gevoel die de olie maakt op je huid, raak je erg ontspannen.

De geur heb ik nog nooit ergens anders geroken. Het is een zoet geurtje maar niet al te sterk zodat je neus geen aanval krijgt. Ergens ruik je ook de geur van honing en bloemen.. een lekkere, frisse massage olie.

De flacon vind ik ook erg fris eruit zien. Het heeft een handig pompje en is van kunststof gemaakt, maar ondanks dat geeft de flacon een luxe uitstraling. Alleen wel jammer van die plastic dop, dat maakt het dan weer wat simpel.

Informatie op de zijkant van de verpakking over de de massage olie. Jammer van dat vieze bruine vlekje op de verpakking.. Daar zat een kleine sample aan vast geplakt en dan snap je het al.. peuteren, peuteren, peuteren maar het gaat er niet van af. Gelukkig is de tekst nog wel te lezen.

De olie heeft een transparante kleur met een snufje oranje erin. Het verdeeld makkelijk en trekt snel in je huid. Je kan natuurlijk ook de olie gebruiken voor je nagelriemen, zodat ze niet uitdrogen en scheurtjes krijgen. Om het alleen maar voor je handen te gebruiken en het te gebruiken als een handcréme is het niet geschikt. Tenminste, dat vind ik persoonlijk. Daarvoor is de olie net iets te vettig en je wil natuurlijk geen rare vlekken op je mobiel als je deze oppakt met je handen.

Het is een heerlijke massage olie die al je spieren ontspannen en geen irritaties geeft op je huid.

Therme skincare Ylang Ylang Massage Oil kost €8,08 Hierbij zit nog een kleine Therme skincare Thalasso Shower Scrub 4 in 1 bij. ( Ik weet niet tot hoe lang die aanbieding geldig is )

Te koop bij alle drogisterijen.

Advertenties

3 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s