Beauty: Hannah Beauty Producten

Een tijdje geleden ben ik met verschillende beautymerken in contact gekomen, net zoals Hannah. Hannah is opgericht in 1979 door Hannah Hakze zelf. Ze heeft een slogan die ik zelf heel erg mooi vind en eigenlijk precies past bij het houden van je huid. ‘Het gaat er niet om wat je voor de huid doet, maar wel hoe je dit doet.’ Voor mijn presentatie die ik op school ga houden over de schoonheidsspecialist heb ik van Hannah een superdeluxe kennismakingsset gekregen met een hele mooie toilettas en met daarin allemaal full size producten. Hier komen ze!

Dit zijn de producten die ik heb mogen uitproberen. De toilettas heb ik er niet bij staan maar die zie je zeker een keer langs komen op mijn site.

Allereerst de Cleansing Milk. Mmm, ik hou van zachte producten en dit is er eentje van. Het is namelijk zo’n zachte reinigingsmilk wat bedoeld is voor de gevoelige huid. Pomp een klein beetje op je hand en verdeel de reinigingsmilk over je huid. Na het aanbrengen reinig je het met lauw water. Mijn huidje voelt héérlijk zacht aan als ik dit aanbreng op mijn gezicht!

Dan de Sensitive Skin Lotion. Dit product breng je aan nadat je je gezicht met de Cleansing milk hebt gereinigd. De lotion verwijderd de laatste restjes van je make up of andere eerder gebruikte producten. Maar wat ik nou echt super handig vind is dat je met de lotion wallen kan behandelen. Als ik ’s ochtends wakker word en ik kijk in de spiegel, schrik ik me zo vaak rot door die wallen van hier tot Tokio. De lotion werkt heel erg kalmerend rondom je ogen dus een perfect product voor mijn ‘wakker worden’ probleem.

Dan heb ik nog de Vitamin Complex. Het is een vochtherstellende gezichtsspray met daarin vitamines A, E en F. Dit zijn vitamines die door de huid heen kunnen om de diepere huidlagen te bereiken. De Vitamin Complex zorgt voor een stralend en fris gevoel op je huid maar zorgt er ook voor dat als je een crème wil aanbrengen, deze beter opneemt in je huid.

Er zit een handig pompje op die precies de goede hoeveelheid op je hand laat spuiten.

Ik sta even stil bij dit prachtige potje van de 24-hour Skin Balancing. Ik heb veel potjes, flacons en dingetjes maar dit is wel echt één van mijn mooiste potje die ik in mijn kastjes heb staan. Aan alle kanten spiegelt het en geeft het een luxe uitstraling. De 24-hour Skin Balancing is een crème die je aanbrengt na de reiniging met de Cleansing Milk en de Vitamin Complex. Het is een crème die je huid beschermd, hydraterend maakt en een prachtige glans beloofd. Af en toe gebruik ik dit product, omdat het iets te vettig is voor de huid die ik heb en heeft het ook bij mij wat irritaties opgeleverd. Niet het beste product dus die ik gebruikt heb.

Zo ziet de 24-hour Skin Balancing eruit op je huid. Een dikke crème met een geelachtige tint. De geur van alle producten ruiken hetzelfde. Als ik eraan ruik denk ik een beetje aan noten en cocktails. Een luchtje die ik best origineel vind en erg fris.

Dit waren de producten van Hannah die ik mocht uitproberen. Misschien was dit wel even een kleine sneak peek voor de mensen uit mijn klas. Zij krijgen namelijk een sample van één van deze vier producten.. oeps, verklapt! De Hannah producten zijn erg fijn en verzorgd je huid goed, alleen ben ik niet zo gek van de 24-hour Skin Balancing maar dit is persoonlijk.

Cleansing Milk 50 ml: €17,50 Vitamin Complex 50 ml: €33,00 Sensitive Skin Lotion 50 ml: €17,50 24-hour Skin Balancing 45 ml: €37,50 Hannah is te koop bij verschillende schoonheidssalons o.a. in Zwolle, op http://www.hannah.nl en als je rechtstreeks naar de webshop van Hannah wil, ga dan naar http://www.hannah.nl/pagina/58/hannah-webshop.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s