DIY: Snorren Mok

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik ben gek op snorren. Snorren zijn stoer. Zelfs voor de dames onder ons. Snorren om je vingers, snorren om je hals, snorren in je outfit, zelfs hangende snorren aan je oren. Snorren zijn helemaal hot en die leuke zwier aan de munten doet het ‘m natuurlijk ook. De laatste tijd ben ik in een creatieve mood  en ben ik opzoek naar originele dingen om te maken. Ook al is deze DIY niet helemaal origineel, het is wel een super leuke DIY en perfect voor een koude winterdag!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Daar gaan we. Jou saaie, witte, kale mok is binnen een paar minuten omgetoverd tot een zelfgemaakte snorren mok. Het is ideaal als je een hobbywinkel in de buurt hebt maar je hebt verder opzich niet veel nodig om deze DIY te maken.

– Keramieken beker

– Kwasten

– Porceleinverf

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Het is heel simpel. Zorg dat je eerst een voorbeeld hebt van een snor. Zoek op internet naar een plaatje of like dit artikel zodat je mijn snor als voorbeeld hebt. Teken daarna de omtrek van de snor en kleur hem daarna in met porseleinverf. Zorg er wel voor dat je de snor niet te dicht tegen de rand van de mok tekent. Tijdens het afwassen maak je vaak schoon langs de rand en kan de verf beschadigen. Porseleinverf is bedoeld om op servies te tekenen en te verven, maar als je te hard schrobt tijdens het afwassen kan er altijd wat beschadigen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Na het inkleuren van je snor, stop je je moustache mok in de oven. 45 minuten op 150 graden. Als de tijd voorbij is laat je de mok afkoelen in de oven. Hierna is de verf uitgehard en kan je de mok later ook gewoon afwassen. ( ook in de vaatwasser )

Witte, keramieken mokken kan je kopen bij de Action voor een paar cent. Een super leuke en makkelijke DIY en helemaal leuk om bijvoorbeeld voor de kerst een zelfgemaakte snorren mok als cadeau te geven.

Everything you need is a moustache!

moustache

Advertenties

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s