DIY: Scrabble Ring

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ringen zijn echte eyecatchers! Ze worden elke keer weer groter, opvallender of unieker. Laatst kwam ik een Scrabble ring tegen die voor zo’n klein dingetje al bijna onbetaalbaar werd. Het zag er heel simpel uit dus ik begon te snuffelen in onze oude spellenhoek en kwam een bestofte Scrabbledoos tegen. Zo ging ik aan de slag met mijn eigen Scrabble ring.  Heel simpel, goedkoop en super origineel!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wat heb je nodig?

– Een basisring. Misschien heb je een oude ring waar een steentje van af is of net zoals mij waar een stoffen bloemetje van los is gelaten.

– Super lijm ( te koop bij de Action )

– Natuurlijk een Scrabblesteentje. Misschien heb je thuis nog ergens op zolder een oude Scrabbledoos staan en anders heeft je oma er ook vast nog wel eentje. Het leukste is natuurlijk om een steentje te hebben met de eerste letter van je naam =)

Daar gaan we! Eigenlijk heeft deze DIY helemaal geen uitleg nodig, het is zo simpel. Smeer op het platte vlakje van de basisring wat lijm en druk het scrabblesteentje op het platte vlak. Laat het even drogen zodat het steentje goed vast zit.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Klaar! Dat was het al. Simpel toch? En daar betaal je dan zoveel voor. Ik vind het echt een geinige ring! Zo zie je maar weer dat je met wat verschillende dingetjes, iets heel origineels kan maken.

Heb jij wel eens je eigen originele ring gemaakt?

Advertenties

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s