Nail Art: Christmas Clothes

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sinterklaas is weer naar Spanje, onze magen zijn weer gevuld met pepernoten en de sinterklaasliedjes hoor je allang niet meer. Inderdaad, het is weer tijd voor kerstmis. Ik hou van de kerst. Het is de tijd van het jaar dat het gaat om ‘samen zijn’, knusse gezelligheid, lekker eten, prachtige verlichting en bij mij thuis staat de kerstboom alweer klaar om versierd te worden. Maar we mogen onszelf natuurlijk ook niet vergeten om helemaal in de stemming te komen voor kerst. Daarom heb ik vandaag een super schattige nail art gemaakt die ik in deze blogpost ga laten zien.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik heb deze dingen gebruikt om de nail art te kunnen maken.

– De rode Essence 114 Fame Fatal kleur voor de basis.

– De witte Max Long Lasting kleur voor de bontjes van de kleding van de kerstman.

– De bruine Essence 49 The Only Change! voor de kleur van het riempje.

– De Catrice 840 Genius In The Bottle voor het afmaken van de riem.

– En een dun penseeltje waarmee je goed kleine details op je nagels kan lakken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eerst maken we de basis op de nagels. Lak alle nagels, maar doe het bij je wijsvinger en je ringvinger het op een andere manier. Maak bij je wijsvinger de vorm van het mutsje. Let op dat je niet tot je nagelriem lakt, maar net iets ervoor. Daar moet namelijk nog het witte pluimpje op komen voor de muts. Bij je ringvinger lak je je nagel bijna helemaal, maar bij je nagelriemen maak je een driehoekje zodat je later de bontjes op het lijntje kan lakken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Daarna lak je de witte bontjes. Je kan een licht streepje zetten op de plek waar je de bontjes wil hebben, dan kan je daarna het wollige effect beter zichtbaar maken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dan komt het riempje. Lak dit met een zwart of bruine kleur en doe dit niet te dik, want er komt nog een kleurtje bovenop.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Het gespje hebben we gehad, nu gaan we het afmaken met het ijzeren stukje in het midden. Ik heb hiervoor een metalic gouden kleur gekozen om ook een beetje shimer op de nagels te krijgen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En dit is dan het eind resultaat! Voor meiden die niet van dat gepruts houden, is dit opzich een best fijne nail art om te doen. De nagellak die ik heb gebruikt droogt heel snel, dus je kan zo verder met het volgende lak gedeelte. Als je een goed, dun penseeltje gebruikt, snel drogende nagelak, geduld hebt en je bent in de christmas mood.. is deze nail art super leuk om te maken!

HO HO HO, MERRY CHRISTMAS!

Advertenties

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s