Beauty: Christmas Make-up

Over iets meer dan een weekje begint het allemaal alweer. De feestdagen! Familie bij elkaar, cadeautjes onder de boom, smullen van oliebollen en andere lekkere hapjes en aftellen tot 00:00 uur. Natuurlijk wil je er wel op en top uitzien als je aan het kerstdiner zit of als je het nieuwe jaar in gaat. Daarom heb ik wat tips bij elkaar gezocht om je feestlook helemaal compleet te maken.

media_xll_5372156

Rode lippen:

Rode lippen zijn perféct voor een mooie klassieke kerstlook. Je kan heel veel verschillende soorten rood gebruiken, maar het is maar net wat jij mooi en goed bij jezelf vindt staan. Het is alleen wel oppassen als je wat gelere tanden heb. Gebruik dan geen lipstick met een gele ondertoon, dat zijn dus oranje-roodachtige kleuren, maar neem dus daarvoor een dieprode kleur lipstick.

– Je kan, voordat je je lipstick aanbrengt, gebruik maken van een lippotlood. Zo kan je preciezer je lipstick aanbrengen op je lippen.

– Ook kan je kiezen om je lipstick aan te brengen met een kwastje. Hierdoor ga je niet snel buiten de lijntjes werken van je lippen.

– Zorg ervoor dat je huid mooi egaal is door concealer of foundation te gebruiken. Als je veel rode vlekjes in je gezicht heb, valt dit erger op door je rode lippen.

smokey108348916

Smokey eyes:

Nog zo’n herkenbare: smokey eyes. Het is de bedoeling dat het van heel donker bij je wimperrand doorloopt naar de huidskleur bij je wenkbrauw. Zorg dat de kleuren overlopen en het er mooi geblend uitziet. Smokey eyes kunnen altijd en in verschillende kleuren.

– Breng voordat je begint met oogschaduw aanbrengen een oogschaduwbasis aan zodat je look de hele dag blijft zitten.

– Gebruik een hele zwarte oogpotlood als basis. Zo krijg je een nog donkerder effect.

– Gebruik een glanzende highlighter onder je wenkbrauw en in je binnenste ooghoeken. Hierdoor krijg je grotere ogen en een heldere blik.

– Bij smokey eye is het prachtig om nude lippen erbij te maken. Dit maakt je look wat rustiger.

voobeeld highlighter

Glitters en highlighters:

Glitter en glans past perfect bij een feestje, en al helemaal bij de feestdagen. Glans op de juiste plekken op je gezicht ziet er super mooi uit en kan een heel mooi, chic effect geven. Op het plaatje hierboven zie je hoe je op de goede manier glans of highlighter kan aanbrengen. De witte stukken zijn van de highlighter en de bruine plekken zijn voor het aanbrengen van een bronzer.

– Je jukbeenderen, neusbrug, onder je wenkbrauw, je binnenste ooghoeken, bovenop je bovenlip en een beetje boven je wenkbrauw zijn de perfecte plekken om glans aan te brengen. Let wel op dat je niet te veel op je gezicht aangbrengt. Je wil natuurlijk niet op een kerstbal lijken.

– Je hebt verschillende manieren om een highlighter aan te brengen. Gebruik je een highlighter als crème, breng deze dan aan na je foundation en als je een highlighter als poeder gebruikt, poeder dan eerst je foundation af en breng daarna de poeder highlighter aan. Als je dit op de verkeerde manier aanbrengt, kan het op je gezicht gaan vlekken.

– Laat geen strepen achter op je gezicht. Laat de highlighter of glitter dan mooi overlopen in je huidskleur.

– Als je veel glans wil gebruiken, zorg er dan voor dat je look rustig wordt anders kan het to much worden.

Ik heb mijn feestlook al helemaal in mijn hoofd! Hoe zorg jij dat je schittert tijdens de feestdagen? Een lekker opvallende kerstlook of hou je het liever rustig?

Liefs X

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s