Filmpje: Dip Dye Hair Met Krijtjes

438028812d9de2d6b48772dfff2010a9ZGlwIGR5ZSBoYWFyLmpwZw==.jpg_500x500

Dip Dye hair. Waarschijnlijk ben jij het ook al wel tegengekomen dit jaar. Dip Dye hair was dé nieuwe trend van 2012. Ik zag het overal voorbij komen. Dip Dye op shorts, shirtjes, op nagels en natuurlijk in haarpunten. Voor de mensen die onder een steen hebben geleefd de afgelopen paar maanden en niet weten wat Dip Dye is, leg ik het nog even uit.

Zoals ik al zei, was Dip Dye de trend van 2012. Nog steeds is de trend bezig en worden er de gekste creatisch gemaakt. De naam Dip Dye zegt het eigenlijk al. Het lijkt net alsof je, in dit geval je haar, hebt gedompeld in een pot verf en natuurlijk kan je dat in verschillende kleuren en tinten laten doen.

Anyway, je kan je haar dus bij de kapper laten doen en thuis met speciale verf. Maar een tijdje terug heb ik een hele geinige manier gezien hoe je nog meer Dip Dye hair kan krijgen. Ik heb het filmpje nog eens opgezocht en.. TADAA! Het meisje in deze video lijkt trouwens verdomd veel op Victoria Justice. Ze laat hier zien hoe je makkelijk haarkrijt kan gebruiken om Dip Dye hair te krijgen. Watch and enjoy!

 

Als je net zo’n pallet wil hebben met haarkrijtjes, kijk dan even op deze site.

Liefs X

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s