Fashion News: Wordt Het Zara, Of Toch Primark?

Wordt het Zara, of toch een Primark in Zwolle? Vandaag maakte mijn hart een klein sprongetje toen ik het bericht in De Stentor las. Al jaren wordt erover gesproken dat de bibliotheek in Zwolle aan de Diezerstraat een publiekstrekker moet gaan worden. Omdat het pand al een tijdje te koop staat, gaat er een grote merkwinkel gevestigd worden.

Het wordt dus wachten op Zara of Primark. De hippe Spaanse winkel Zara wil net als de concurent Desigual graag uitbreiden richten Noordoost-Nederland. Zara is al gevestigd in Apeldoorn en Arnhem, maar is nu dus ook van plan om zich te vestigen in Zwolle.

En dan Primark. Het Ierse kledingketen groeit sneller en sneller. Het is een droomwinkel voor alle jongeren. Super goedkope, maar wel trendy kleding, aangevuld met woonaccessoires. In Hoofddorp, Zaandam, Rotterdam en nu, nog niet zo lang geleden, is er ook in Almere een Primark gevestigd.

Qua grootte past de bibliotheekruimte in elk geval perfect in het Primarkplaatje. De Ierse keten doet het niet voor minder dan 4000 m² winkeloppervlak terwijl de bibliotheekruimte 5300 m² is. Apeldoorn staat daarintegen ook in beeld voor een nieuwe Primark. ‘Maar om een filiaal in zowel Zwolle als Apeldoorn te hebben, klinkt niet logisch’ staat er in De Stentor.

Ik ben echt heel erg benieuwd welke winkelketen het gaat worden in Zwolle. Wordt het Zara of Primark?! Zelf wil ik ontzettend graag dat er een Primark wordt gevestigd in Zwolle. Ik ben al mijn geld al bijna kwijt aan een treinkaartje om alleen al naar een Primark toe te kunnen.. Dus een Primark in Zwolle zou ideaal zijn!

Welke winkelketen zie jij het liefst in Zwolle verschijnen? Zara of toch Primark?

Liefs Melanie

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s