Coming Soon | Yves Saint Laurent In De Bioscoop

ysl klaar

Yves Saint Laurent. We kennen deze naam natuurlijk allemaal van de prachtige modeshows en bijzondere cosmetica producten. In 1957 begon het allemaal voor de 21-jarige Yves Mathieu Saint Laurent. Hij werd bij Dior benoemd tot jongste chef designer aller tijden, opende in 1961 zijn eigen Haute Couture huis in Parijs en in 1964 werd zijn eerste damesgeur ‘Y’ gelanceerd. Na zijn beroemde kledingstukken, geuren en cosmetica komt er nu ook een film over de jonge, Franse modeontwerper.

yves saint laurent mode

De film gaat over één van de beroemdste modeontwerpers van de 20e eeuw. Yves Saint Laurent. Je wordt meegenomen in het leven van Yves. Vooral aan het begin van zijn carrière bij Dior en waar hij zijn zakenpartner en later zijn grote liefde Pierre Bergé ontmoet. Na zijn geopende Couture huis groeit hij uit tot mode-icoon.

Yves Saint Laurent is een klassieke, chronologische biografie waar zijn moeilijke relatie met Pierre Bergé wordt laten zien, het manische depressieve gedrag van Yves Saint Laurent, drugs en mannen, maar vooral wordt er gefocust op de bijzondere talenten van Yves.

YSL

De 24-jarige franse acteur Pierre Niney is de gelukkige persoon die in de huid van Yves Saint Laurent mocht kruipen. Speciaal voor de film heeft Pierre teken-naai- en ontwerplessen genomen en heeft hij interviews bestudeerd van Saint Laurent. Pierre Niney heeft sinds 2007 in 15 films gespeeld zoals, The Snows Of Kilimanjaro en Romantics Anonymous.

De trailer van de film.

Nadat ik de trailer bekeken had, werd ik nog enthousiaster dan dat ik al was over de film. Spannend, ontroerend, maar vooral interessant. De film lijkt me prachtig en kan niet wachten tot de film in de bioscoop draait.

Yves Saint Laurent is 10 april te zien in de bioscoop.

Wat vind jij van de trailer?

Liefs, Melanie

Advertenties

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s