Review | The Body Shop Early Harvest Raspberry Body Scrub

The body shop early harvest rasberry
Er zijn twee dingen waar ik gek op ben en dat zijn verse vruchten en alles wat te maken heeft op het gebied van beauty. Is het dan niet heerlijk om die twee kenmerken te combineren? Onlangs kocht ik in Brugge een heerlijk product die aan de combinatie voldoet. Het is de Early Harvest Raspberry scrub van The Body Shop waar ik enorm benieuwd naar was en testte het daarom met liefde uit.

The body shop early harvest rasberry
The body shop early harvest rasberry
De bekende body butters en scrubs van The Body Shop zitten in een grote ronde pot met daarop de afbeelding en de kleur die altijd overeen komen met de ingrediënten van het product. De grote framboos en warme, paarse kleur op de dop verraden het deze keer. De pot is gevuld met een heerlijke, zoete gelei met daarin echte framboospitjes. Het doet me zelfs een beetje denken aan frambozenjam! De geur is onwijs zoet en ruikt heerlijk naar (hoe kan het ook anders..) vers geplukte frambozen. De geur is sterk waardoor ik even mijn neus de tijd moest geven om eraan te wennen, maar verder is de geur heerlijk fruitig.

The body shop early harvest rasberry
Net zoals bij iedere andere scrub, scrub je in ronddraaiende bewegingen van het topje van je teen naar je schouders. Van beneden naar boven dus. Het fijne aan de Early Harvest Raspberry Body Scrub, is dat het op een milde manier het lichaam scrubt en dus niet al te hard aanvoelt op de huid. Na het gebruiken van de Early Harvest Raspberry Body Scrub is de huid heerlijk zacht!

TIP! Scrub je voordat je gaat scheren even lekker in. Je voorkomt hierbij ingroeiende haartjes en je huid wordt hierdoor gladder en egaler. TIP 2! Gebruik na het scrubben de Early Harvest Raspberry Body Butter voor een nog intensere geur en door het scrubben neemt je huid het product ook nog eens beter op. TIP 3! Een goede scrub is een must voor als je van plan bent te gaan zonnen. Door het scrubben haal je de dode huidcellen weg, waardoor je huid je bruine kleurtje beter opneemt. Ook ziet je bruine huidje er mooi egaal en gezond uit.

Ik ben erg tevreden over de Early Harvest Raspberry Body Scrub. De scrub is een limited edition die nu in de sale verkrijgbaar is voor €7,50 in plaats van €15,00. Een prima prijsje voor een prima product met een inhoud van 200 ml. De Early Harvest Raspberry Body Scrub is natuurlijk te vinden bij The Body Shop en online.

Gebruik jij een body scrub?

Liefs, Melanie

2 comments

Plaats een reactie