2015 Op Een Vision Board

vision board

We zitten alweer een week in het jaar 2015. Ik blijf het zeggen, maar wat gaat de tijd toch hard. Net als vele andere Nederlanders wil ik 2015 beginnen met goede voornemens. Sommigen vinden het dikke onzin, ik zie het als een goede motivatie en een gezond nieuw begin.


Ieder jaar maak ik daarom voor mezelf een Vision Board. Dit is een zelfgemaakt bord dat vol staat met je eigen dromen en doelen. Het idee achter een Vision Board is, doordat je er zoveel naar kijkt, je vanzelf positiever gaat denken en je dromen vanzelf uitkomen. Het is aan jou of je hier kracht uithaalt, maar ik vind het wel wat hebben en het staat ook nog eens leuk in huis. Mascha van Beautyglos maakte ook een Vision Board en liet die van haar zien in haar vlog.

vision board 2

NS trein
Op mijn Vision Board heb ik een plaatje van een NS trein gebruikt. Dit plaatje met een trein met een vrolijke conducteur zegt iets over mijn plannen om alleen te reizen. Het begint natuurlijk klein in Nederland, maar het idee om alleen op pad te zijn, dingen te zien en mezelf te kunnen redden in een onbekende stad, of land, lijkt me geweldig! Het woord ‘Ontdek’ heb ik dan ook groot op mijn Vision Board geplakt.

Life is a party!
Onderaan mijn Vision Board staan twee plaatjes met een festival en lachende meiden. Deze plaatjes zeggen iets over hoe ik door dit jaar wil gaan. Vrolijk en genietend! Punt.

Creatief zijn met gezond eten
Midden op mijn Vision Board is een salade te zien. Deze salade staat, hoe kan het ook anders, voor een gezonde leefstijl. Ik daag mezelf uit om iedere dag 2,5 liter water te drinken, ben weer begonnen met sporten en ben creatiever met gezond voedsel. Ik ben nog maar een paar dagen bezig, maar ik voel me al meteen een stuk fitter en frisser. ‘The Big Apple’ en ‘Pompoen Prinses’ vond ik wel toepasselijke uitspraken.

vision board 3

Giorgio Armani SI & Versace
Deze twee mooie flacons betekenen twee dingen. Mijn parfumstash staat vol met lekkere geurtjes en iedere flacon heeft zijn eigen herinnering. Nu wil ik zelf een luxe parfum kopen voor mezelf. Eentje waar ik echt voor gespaard heb. Als tweede betekenen deze pareltjes meten mijn toekomst. Omdat ik de opleiding Allround Schoonheidsspecialiste doe, wil ik natuurlijk nog meer weten over producten en de ingrediënten daarvan. De twee parfums staan dus ook meteen voor: Goed leren en doorzetten op school.

Twee toeristen
Niet alleen in m’n eentje reizen lijkt me leuk, maar ook om dat samen met Maurits te doen. Het hoeft nog niet eens ver te zijn. Als we maar lekker op pad zijn en mooie plekken ontdekken.

De man met de duizend schaaltjes
Dit plaatje sprak mij meteen aan om te gebruiken voor mijn Vision Board. Het geeft namelijk precies weer waar ik een foto van zou maken waar normaal andere mensen gewoon voorbij zouden lopen. Dit plaatje met de man met de mooie schaaltjeswand wil zeggen dat ik nog meer spontane foto’s wil maken. Locaties, mensen en voorwerpen. Het maakt niet uit, als er maar een verhaal achter zit.

Bring us food!
Het plaatje van een ober met lekkere hapjes op zijn dienblad heb ik gekozen, omdat ik zo enorm kan genieten van onbekende locaties, soorten gerechten en mensen. Daarom wil ik in 2015 nog meer verschillende restaurantjes en cafétjes ontdekken. Fun!

Gelukkig nieuwhaar
In 2015 hoop ik de stap te kunnen zetten om naar de kapper te gaan en een hele nieuwe coupe te nemen. Al een tijdje loop ik met het idee rond om een groot stuk van mijn haar af te laten knippen, maar dan twijfel ik toch weer een beetje. Dit jaar moet er in ieder geval iets nieuws met mijn haar gebeuren.

Dit waren mijn belangrijkste goede voornemens voor 2015. Mijn motivatie is op dit moment 200% en ik heb enorm veel zin in dit jaar. Omdat ik dit jaar weer gezonder wil leven en weer ben begonnen met sporten, kan je ook weer meer healthy artikelen verwachten.

Doe jij aan goede voornemens?

Liefs, Melanie

TwitterInstagramBloglovinFacebook

EN: It’s already 2015. Time flies! But some people starts there year with good resolutions. Some people think it’s silly, but I think its a great motivation. That’s why I make every year a Vision Board. A board with pictures and quotes with all your goals for that year. My resolutions for 2015 are: Traveling alone. I love to see new places and people and it’s feels so good to go your own way. Also I want that with my boyfriend of course. Another resolution is being creative with healthy food. I just started again with fitness and my goal is to drink every day 2,5 litre water. I just started a few days ago, but it feels so good! Another goal is to spare for aluxe perfume, take more pictures of spontanius things, and taking a new haircut. What are you resolutions for 2015? Love, Melanie

Advertenties

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s