Binnen 10 jaar wil ik..

Maurits Melanie Brugge

De laatste tijd wordt mijn lijstje met doelen en plannen steeds langer. Ik denk aan de toekomst, fantaseer over later en ben steeds meer bezig met het opstellen van een ‘bucketlist’. Stiekem ben ik enorm benieuwd waar ik ga en sta over 10 jaar, waar ik werk, waar ik woon etc.. Over 10 jaar ben ik 28 jaar en dat is een hele andere leeftijdsfase waarin ik nu zit. Nu woon ik nog thuis, volg ik een opleiding en staat het leven nog op mij te wachten. Vandaag deel ik mijn doelen en plannen die ik binnen 10 jaar wil bereiken. 

Misteryland

..een meerdaags festival
bezoeken
Als het iets is wat hoog op mijn lijstje staat is het wel een meerdaags festival bezoeken. De sfeer eromheen, de vrolijke mensen en de heerlijke muziek. De hele dag! Het lijkt me geweldig om het een keer mee te maken en dan het liefst Low Lands of Misteryland. Alleen al door het typen hierover word ik enthousiast!

..mijn eerste kindje in de armen sluiten
Compleet iets anders dan mijn vorige plan, maar dit is echt een droom van mij. Kinderen krijgen. Mijn wereld zou instorten als ik te horen zou krijgen dat ik niet bereid ben kinderen te krijgen. Als klein meisje wilde ik al vader -en moedertje spelen en verzorgde ik mijn babypop dag en nacht. Over 10 jaar hoop ik dit voor mijn eigen kindje te kunnen doen.

douglas-320

..werken in een schoonheidssalon of parfumerie
Natuurlijk wil ik zo snel mogelijk aan de bak als schoonheidssepcialiste. Ik zit nu in het tweede jaar van de opleiding en deze zomer ga ik ervanuit dat ik mijn niveau 3 diploma binnenhaal. Het lijkt me geweldig om in een salon van Hannah Huidcoach of een winkel als Douglas te kunnen werken en daar succesvol in te worden. Ik kan niet wachtten om te beginnen met werken!

..TROUWEN!
Hier hoef ik niet meer over uit te leggen toch? Wie wil er nou niet de liefde vieren met al je geliefden om je heen, een prachtige prinsessenjurk en je de man van je dromen? Als kind vond ik het maar niks, trouwen. Ik had een hekel om in the spotlights te staan en je hoeft niet elkaars liefde te bewijzen door dat ene papiertje. Dat laatste daar ben ik nog steeds wel een beetje mee eens, maar die dag beleven geeft iets magisch en ga je (als het goed is) maar één keer doen in je leven.

253081__romantic-dinner-at-sunset_p

..romantisch dineren aan het water in het buitenland
Als ik foto’s zie van een goed gedekte tafel in een romantisch stad aan het water begin ik al te kwijlen. Wanneer ik samen met Maurits op vakantie of een dagje uit ben, ben ik stiekem opzoek naar dit soort plekjes. Ik hoop dat ik binnen 10 jaar het ultieme romantische plekje heb gevonden om te dineren.

..Amerika, Venetië en/of Marokko bezoeken
Reizen vind ik geweldig. Het is prachtig om nieuwe plekken te ontdekken en te bezoeken, ook al is het niet eens zo ver weg. Toch hoop ik over 10 jaar een mooi, groot land of stad te hebben bezocht, zoals Amerika, Venetië of Marokko. Het liefst natuurlijk alle drie!

apartment-13

..wonen/hebben gewoond in een grote stad!

Al mijn hele leve woon ik in een klein boeren dorpje. Natuurlijk harstikke knus en gezellig, maar de stad trekt mij meer. Een stad leeft en de sfeer is er zo anders dan in een dorpje. Het liefst hoop ik over 10 jaar te wonen of te hebben gewoond in Amsterdam. En dan ook natuurlijk in een oud grachtenpand. De drukke, volle, maar oh zo prachtige, historische stad vol fascinerende plekjes doet mij helemaal verliefd maken op de stad.

Ik ben benieuwd wat er allemaal in het 2025 is uitgekomen en hoe ik over 10 jaar over dingen nadenk. In ieder geval hoop ik over 10 jaar nog steeds net zo gezond en gelukkig te zijn als dat ik nu ben!

Wat staat bij jou hoog aan je bucketlist?

Liefs, Melanie

TwitterInstagramBloglovinFacebook

EN: I like to fantasize about the future. I’m very curious what I think about 10 years, what I do or have done. That’s why I share today some goals and plans that I want done within 10 years. I want to visit a big festival, raise a child, working in a beauty parlour or perfumery, getting married, a typical, romantic , Tumblr dinner, visit America, Venice and/or Marocco and live in a big city like Amsterdam. Do you have big plans for the future? Love, Melanie

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s