What about me

what about

Mijn naam is Melanie, een meisje dat ontzettend veel van beauty houdt. Vroeger speelde ik al dagen lang met mijn opmaak-pop en ontstonden er de gekste kapsels met haar haar. Hoe ouder ik werd hoe meer hobby’s ik erbij kreeg. Zo begon ik ongeveer op mijn 7e met korte verhaaltjes schrijven en flanste ik gedichtjes in elkaar die ik dan weer aan mijn moeder of oma gaf. Ik vond het heerlijk om mijn fantasieën en gedachten op papier te kunnen schrijven en kon er zo uren mee bezig zijn. Nu ben ik 18 jaar en woon ik nog steeds in een mooi, klein dorpje samen met mijn ouders, mijn twee broertjes en onze lieve hond.

Naast mijn grote liefde voor beauty, kan ik niet zonder muziek. Het maakt niet uit waar ik ben, want ik heb mijn oordopjes altijd bij me. Net zoals elke ander meisje hou ik natuurlijk van shoppen en kan ik mezelf uren bezig houden met social media en het researchen naar leuke do it yourself dingen. Ook ben ik erg geïnteresseerd in fitness en een gezonde leefstijl. Ik probeer dan ook graag nieuwe receptjes en tips uit. Mijn Iphone 5 zit bijna aan mijn hand gegroeid en maak er dus vrij veel foto’s mee. Fotograferen vind ik daarom ook echt te gek. Ik probeer alles uit het leven te halen wat erin zit en geniet van de kleine dingen die mij vrolijk maken, ook al is dat maar wakker worden met het zonnetje in mijn gezicht, dan is mijn dag al goed.

Rise up & attack the day with enthusiasm!

School

13 juni 2013 ben ik geslaagd voor mijn VMBO diploma en ben in september 2013 gestart met de opleiding Allround Schoonheidsspecialiste (Wellnessmanager) op het Deltion College in Zwolle.
Het is geweldig om het lichaam beter te leren kennen en meer over producten te weten te komen.
Na deze opleiding wil ik nog graag doorleren in huidtherapie, maar dat duurt nog een paar jaartjes.

Het idee van Beauty Identity

Ik ben gek op beauty, lifestyle en fashion en vind het daarom nog leuker om dat mysterieuze wereldje waar ik zo van hou, te delen met anderen. Natuurlijk heeft het ook met mijn hobby’s te maken. Zo combineerde ik mijn passie voor beauty en schrijven, dat leek me zo leuk! Niet alleen heeft beauty te maken met make-up en mooie producten, maar ook het weten hoe je moet houden van jezelf, een gezonde leefstijl hebben en je goed in je vel voelen. Op mijn site kan je dus van alles verwachten. Mijn mening over producten en ervaringen, recepten, tips en trics over verschillende onderwerpen, maar ook leuke DIY’s waarmee je zelf lekker dingen kan uitproberen en maken.

Have fun!

Liefs, melanie

Advertenties

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s